Kategoriat
Yleinen

Kirjeitä maailmalta-Letters from the world

Kuudennessa Etsivätoimiston näyttelyssä saamme ilolla esittää pienessä kylägalleriassamme kahdeksan kansainvälisen taiteilijan näyttelyn.Tänä kesänä useat näyttelyt ovat siirretty tai peruttu. Matkustaminen on ollut rajoitettua ja taiteesta ja kulttuurista nauttiminen entiseen tapaan on ollut mahdotonta. Koska emme voi mennä taiteen luokse, tuodaan taide tänne.

Kutsuimme näyttelyyn kahdeksan hyvin erilaista taiteilijaa, joita yhdistää syvällinen ajattelu, maailman ja asioiden tutkiminen sekä hyvyys. Nämä taiteilijat ova paitsi mahtavia taiteilijoita myös hyviä tyyppejä. Ja hyvien tyyppien kanssa on mahtavaa tehdä mitä vaan.

Näyttelyn taiteilijat ovat: Gili Avissar Israel, Leonor Ruiz Dubrovin Suomi/Espanja, Kristof Kintera Tsekki, Sergei Moser Moldova/Saksa, Maria-Leena Räihälä Suomi/Saksa, Ira Schneider Yhdysvallat/Saksa, Kerstin Schrems Saksa ja Kathrin Sohn Saksa

Esillä tulee olemaan valokuvaa, piirustusta, maalausta, videota ja installaatioita sekä kirjeitä taiteilijoilta.

Näyttely on auki päivittäin klo 13-19.00  sunnuntaista 9.8 lauantaihin 22.8.2020. Viimeisenä viikonloppuna on myös näyttelynlopettajaisohjelmaa.

Avajaiset ovat lauantaina 8.8 klo 17.00 lähtien. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Terveisin 

Galleristietsivät Sami Männistö ja Pauliina Pesonen 

Lisätietoa taiteilijoista saa galleristietsiviltä, näyttelystä ja myöhemmin nettisivuilta.

Kirjeitä maailmalta – Letters from the world

In the sixth exhibition, we are delighted to have an exhibition of eight international artists in our small village gallery. This summer, many exhibitions have been postponed or canceled. Travelling is limited and it is impossible to enjoy art and culture as before. Since we can’t travel to see the art, art is brought here.

We invited eight very different artists to the exhibition, who share in-depth thinking, exploration of the world and things, and goodness. They are not only great artists but also good people. And with good people, it is great to do anything.

The artists of the exhibition are: Gili Avissar Israel, Leonor Ruiz Dubrovin Finland / Spain, Kristof Kintera Czech Republic, Sergei Moser Moldova / Germany, Maria-Leena Räihälä Finland / Germany, Ira Schneider USA / Germany, Kerstin Schrems Germany and Kathrin Sohn Germany

On display will be  drawings, paintings, video and installation, as well as letters from artists

The exhibition is on display from Sunday 9.8  to Saturday 22.8.2020, 13.00-19.00 daily. There will also be a “finissage” program on the last weekend. The opening will take place on Saturday, August 8, starting at 5 p.m. Everyone is warmly welcome!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s