Kategoriat
Yleinen

Suuria ja pieniä tarinoita

HU! Vain neljä päivää aikaa tutustua Eero Aarnion ja Komugi Andon näyttelyyn. Teokset yhdessä ovat luoneet tarinoita ja kiinnostuneita kävijöitä on riittänyt. Nauruun purskahdukset, uudet tulkinnat ja huomiot ovat kuuluneet tilassa. Samassa näyttelyssä voi päästä hyvin monenlaisiin maailmoihin. Pysähtyä pienien alttareiden äärelle tai päästä materiaalien ja tuoksujen kautta menneeseen maailmaan.

Kuunnella pieniä tarinoita Japanin mummon ruoanlaitosta tai huomioita kahvilan vieraista. Kokeilla miltä tuntuu istua suomalaisen ikonin uusimmassa teoksessa, nostella nuijaa ja arvuutella sen painoa ja käyttötarkoitusta. Ison puunuijan läsnäolo keramiikkaesineiden keskellä tuo sopivaa jännitettä tilaan.

Eero Aarnion Luolamiehen nuija-veistos galleristietsivän olalla.
Komugi Andon ”Unessa kävelyllä”-installaatiosta osa ja peilistä heijastuvat ”Ainakin koiruni on eurooppalainen” -keramiikkapatsaat.

Näyttely auki vain neljä päivää perjantaihin 7.8 asti. Päivittäin klo 13-19.00. Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s