Galleriasta ja tilasta

Tällä hetkellä TaideEtsivillä ei ole vakinaista omaa näyttely/tapahtumatilaa vaan olemme järjestäneet Ars Weikkolaa eri tiloissa Veikkolan kylällä. Ars Weikkola-esitystaidetta Ladossa 2022 järjestettiin Haapajärven rannalla vanhalla tanssiladolla ja Ars Weikkola-nykytaidetta Mummolassa kesällä 2021 pystytettiin Mummola-kahvilaan ja Matkakoti Taikayöhön sekä sisä- että ulkotiloihin. Lisäkuvia ja infoa sivuilta: www.twotowers.fi

Tällä hetkellä suunnittelemme kesän 2023 Ars Weikkolaa.

Mikä ja missä?

TAIDE Galleria Etsivätoimisto

Maalaisidyllissä, pienessä Veikkolan kylässä mutta lähellä kaupunkia on kuvataiteilija Pauliina Pesosen ja metalliartesaani Sami Männistön perustama taidegalleria.
Gallerian sijainti on ala-Veikkolan ytimessä vapaapalokunnan ja baarin välissä. 
Gallerian edessä on bussipysäkki jolla pääset niin Helsingin Kamppiin, Espooseen, Kirkkonummen keskustaan sekä Nummelan ja Lohjan suuntaan. Pysäkin nimi on Palopolku.

Tarjoamme unohtumattomia ja ainutlaatuisia taide-elämyksiä.
Galleria ei tavoittele voittoa.
Näyttelytila on taiteilijoille ILMAINEN. Teokset ovat halutessasi myynnissä ja jos kauppa käy niin otamme taiteenvälityksestä 15%. Teokset voidaan myydä tässä tapauksessa myös take away-periaatteella eli taiteenostaja saa teoksen saman tien mukaansa maksua vastaan.
Näillä teosmyynnistä kertyvilla rahoilla ylläpidämme galleriaa.
Osa näyttelyistä on kutsunäyttelyitä.

Näyttelyissä olevat teokset laitetaan halutessasi esille myös verkkogalleriaan.

Ensimmäinen näyttely avautuu jo lauantaina 6.6.2020! Lue lisää NÄYTTELYT-sivuilta.
Näyttelyn avajaiset ovat lauantaisin klo 17.00 alkaen. 

Galleria on avoinna päivittäin 13.00-19.00.

Järjestämme tilassa myös “Leipää ja sirkushuveja”-tilaisuuksia. Nämä illat voivat pitää sisällään musiikkiesityksiä, runoja tai ohjattuja viintä&piirtoa-iltoja. Jos haluat ehdottaa näihin esiintyjiä tai esityksiä, ota meihin yhteyttä.

Alla kuvia galleriasta ja tilan pohjapiirros.


”Världens bästa namn på ett galleri och världens bästa typer som inte bara klagar över gallerisituationen i det här landet, utan också gör något. Konst ska vara tillgängligt för alla och konstnärer ska kunna ställa ut konst utan att behöva betala stora summor.”

Jolin Slotte